Nytårskur

Generalforsamling og Nytårskur 2019

Generalforsamling og Nytårskur 2019 afholdes på Hotel Legoland, Aastvej 10 i Billund. Invitationer er udsendt til foreningens medlemmer.

Tema for Nytårskuren 2019: ’Fastholdelse og forandring’

I år sættes fokus på hvad der skal holdes fast i og hvad der skal forandres. Det kan være i forbindelse med forretningsudvikling, ændringer i politiske samt forbrugerorienterede strømninger, besætningsudvidelse eller anden omlægning af produktionen, hvor det kræver forandring for at bevare.

Hvordan fastholdes de valgte forandringer – hvordan holdes man fast i at ville forandre sig og at udføre ændringerne?

Som vanligt er vores ordstyrer Anders Søgaard, Chefkonsulent i Koncern Kommunikation og Foreningsforhold, Landbrug og Fødevarer

Prisen for deltagelse i generalforsamlingen og kuren er: kr. 2.950,00 inkl. overnatning i enkeltværelse.

Det er krav, at der indløses medlemskab for 2018 ved tilmelding på kr. 650,00.

Der er igen 5 pladser til en reduceret pris af kr. 500,00 til studerende på kandidatuddannelsen. Førstegangsdeltagende har fortrinsret, og der trækkes lod mellem resten. Send en mail til Rikke Ingeman Svarrer på ris@seges.dk med.

Tilmeldingen åbner primo december 2018 og endelig tilmelding skal ske inden onsdag d. 19. december 2018. Tilmelding er bindende, og penge refunderes ikke ved sygdom eller anden årsag til manglende deltagelse.

Program

Torsdag d. 3. januar 2019

13.45 Ankomst til Hotel Legoland, Aastvej 10, Billund. – Let forfriskning

14.15 Hvordan sælger man en oplevelse? v/ Jacob Clausen, HR Manager Legoland WAUW-koncept til leisure og corporate – hvad kræver det? Rekruttering af nye generationer af medarbejdere.

14.45 Netværksevent Lego gris – hvordan skal LEGOs nye landbrugskollektion se ud?

16.30 Tjek-in og omklædning

17.30 Velkomstdrinks

GENERALFORSAMLING I FADS

Program

• Valg af stemmetællere

• Præsentation af nye medlemmer

• Beretning om foreningsvirksomhed v/ Rikke Ingeman Svarrer

• Fremlæggelse af regnskab v/ Caroline Kold Simonsen

• Fastlæggelse af kontingent for næstfølgende år v/ Rikke Ingeman Svarrer

• Indkomne forslag v/ Rikke Ingeman Svarrer

• Valg af formand På valg: Rikke Ingeman Svarrer – modtager genvalg

• Valg af bestyrelsesmedlemmer og 1 suppleant – På valg: Henrik Bech Pedersen – modtager genvalg Jens-Erik Zerrahn – modtager genvalg

• Valg af revisorer og revisorsuppleant – På valg: Dorthe Poulsgaard Frandsen – modtager genvalg Anders Hedegaard – modtager genvalg Merete Lehmann Andersen (suppleant) – modtager genvalg

• Årets Lampetpris

• Eventuelt

19.00 Middag Årets festtaler: Hans Aarestrup, Bæredygtigt Landbrug

00.00 Natmad – sponseret af Danish Crown

PROGRAM

Fredag d. 4. januar 2019

Dagens ordstyrer: Anders Søgaard

8.30 Åbning af nytårskuren v/ Rikke Ingeman Svarrer

8.40 Hvilke krav stiller finansieringskilder til moderne landbrug? v/ Jacob Autzen, Landbrugskundechef, Vækstfonden Hvorfor er forandringer vigtige? Og hvordan kan de gøre en forskel?

9.20 Kaffepause

9.50 Forandring eller fastholdelse i svineproduktionen? v/ Lars Drescher, CEO, Premium Porc Group Hvor bevæger produktionen sig hen og hvilke udfordringer står vi overfor? Hvilken forandringsproces kræver det, og hvordan implementeres og fastholdes forandringer både på operationelt og strategisk niveau?

10.30 Forbrugerreferencer for kød i fremtiden v/ Astrid Gade Nielsen, Vice President, Group Communications, Danish Crown Hvordan redefinerer kødproduktionen sig selv, så den fortsat vil være en forbruger respekteret leverandør af kvalitetsprotein til verdens forbrugere? Hvilken forandringsproces kræver det?

11.10 Kaffepause

11.40 Neurogastronomi – Gå på opdagelse i sanserne v/ Rasmus Bredahl, kok på Mannov og ejer af Madkonsulenten Hvad har betydning, når vi smager på noget, og hvad giver en gode oplevelse?

13.15 Frokost og tak for i år

Generalforsamling og Nytårskur 2018

Generalforsamling og Nytårskuren 2018 blev afholdt d. 4. og 5. januar 2018 på Vingsted hotel & konferencecenter, Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten.

Temaet i år var: Ja-hat, nej-hat eller klap-hat?

Menneskelige forskelle kan udnyttes til at opnå succes – men forskellen mellem mennesker kan samtidig udløse frustrationer og hæmninger i vores kommunikation. En af de vigtigste grunde hertil er, at vi tænker, føler og oplever forskelligt. Både i vores respektive job, men også i forhold til omverden, kan disse forskelle udnyttes til, at vi kan få andre til at tage nej-hatten af og ja-hatten på. FaDS sætter fælles fokus med årets program, der ser nærmere på virkemidlerne bag ja-hatten og nej-hatten, så vi undgår at stå tilbage med klap-hatten…

Se det fulde program her

Læs daværende formand Lisbeth Shooters beretning for 2017 her

Den nye bestyrelse pr. 4. januar 2018 valgt på Generalforsamlingen består af:

  • Formand Rikke Svarrer, SEGES
  • Næstformand Henrik Bech Pedersen, CEVA
  • Sekretær Jens-Erik Zerrahn, Evonik
  • Kasserer Caroline Kold Simonsen, LandboNord,
  • Arrangementsminister Janni Hales, Jyden Bur
  • Suppleant Pia Sørensen, SvineRådgivningen

Se billeder fra arrangementet på vores Facebookside.

Nytårskur 2017

Generalforsamling og Nytårskuren 2017 blev afholdt i dagene d. 5. og 6. januar 2017 på Hotel Vejlefjord, Sanatorievej 26, 7140 Stouby. Temaet var:
Fra max mekanisk til top velfærd – hvordan passer vi grisen om 10-20 år?

86 medlemmer deltog i generalforsamlingen og middagen om torsdagen og hele 99 medlemmer var tilmeldt selve kuren om fredagen.

Se flere billeder på www.facebook.com/groups/svinekonsulenter